04 sierpnia 2011

Ryba w sosie pomidorowym



Składniki:

  • 1 filet ryby- u mnie panga
  • 4 łyżki mąki razowej
  • 2 łyżki oliwy
  • 100 g koncentratu pomidorowego
  • bazylia, oregano, sól, pieprz
Sposób wykonania:
Rybę panierujemy w mące i smażymy na patelni na oliwie. W szklance mieszamy koncentrat z wodą i przyprawami, po czym dodajemy do ryby i podduszamy parę chwil. Pycha!
Smacznego :)

4 komentarze:

  1. prosto i szybko, a pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Pyszności, uwielbiam takie rybki :)

    OdpowiedzUsuń
  3. panga to chyba najgorsza z ryby, żyje w fatalnych warunkach - w ściekach, je śmiecie

    radzę jej unikać

    przeczytaj sobie kilka artykułów w sieci na temat pangi, która jest dostępna w Polsce

    OdpowiedzUsuń
  4. ryba tak, ale nie panga

    OdpowiedzUsuń

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails