04 maja 2012

Chleb z grilla czosnkowy

Składniki:
  • bochenek białego chleba
  • 100 g masła
  • przyprawa do pieczywa na grill
Sposób wykonania:
Każdą kromkę z obu stron posmarować masłem wymieszanym z przyprawą i złożyć z powrotem w cały bochenek, a następnie owinąć go w folię i piec na grillu.
Smacznego :)

 

5 komentarzy:

  1. Właśnie kombinuję jakie masełko na grilla przygotować. Taki chlebek z grilla to mistrzostwo świata.

    OdpowiedzUsuń
  2. To już lepiej samo masełko z czosnkiem wymieszać i zapiec:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Mniam, mniam, dziękuję za pomysł (:

    OdpowiedzUsuń
  4. ja tam wolę takie z oliwą, ale masełkiem też nie pogardzę ^^

    OdpowiedzUsuń

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails