19 lipca 2013

Kotlety jajeczne

Składniki:

  • 5 jajek ugotowanych na twardo
  • 1 jajko surowe
  • pęczek szczypiorku
  • 2 łyżki bułki tartej
  • sól
  • kolorowy pieprz
Sposób wykonania:
Ugotowane jajka i szczypiorek drobno posiekać i połączyć z przyprawami. Formować średnie kotleciki, obtoczyć w bułce tartej, a następnie smażyć na rozgrzanym oleju. 
Smacznego :)

3 komentarze:

  1. Szanowni Państwo,
    w imieniu marki Almette chciałbym serdecznie zaprosić do wzięcia udziału w konkursie "Almette. Inspirujący Smak Natury". Do wygrania kulinarna podróż do Toskanii! Wystarczy chwila na stworzenie przepisu z użyciem ulubionego serka Almette, a to może Ty poczujesz smak słonecznej Italii!
    Szczegóły oraz regulamin znajduje się tutaj: https://apps.facebook.com/inspirujacy-smak/?fb_source=bookmark_apps&ref=bookmarks&count=0&fb_bmpos=2_0

    Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails