29 stycznia 2015

Sałatka z kurczakiem i selerem naciowym


Składniki:

  • 460 g piersi kurczaka
  • 220 g kukurydzy
  • 400 g selera naciowego
  • 340 g ananasa z puszki
  • 2 łyżki majonezu
  • curry
  • 1 łyżka oliwy
Sposób wykonania:
  1. Kurczaka pokroić w kostkę i odstawić na 10 minut zanurzonego w marynacie z oliwy i curry.
  2. Na rozgrzanej patelni smażymy kurczaka i stopniowo dodajemy sok z ananasów, póki nie zużyjemy całości.
  3. Seler naciowy i ananas drobno kroimy.
  4. Wszystkie składniki łączymy w misce.
Smacznego:)

100 g sałatki:
143,1 kcal
11,1 B
13,9 W
5 T

Niskokaloryczny styczeń

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails