14 czerwca 2011

Koktajl truskawkowo- porzeczkowy

Składniki:
  • 1,5 kg truskawek [mogą być mrożone]
  • 350 g porzeczek czerwonych
  • 500 g jogurtu truskawkowego
  • 1/2 paczki cukru wanilinowego 
  • 4 łyżki cukru
Sposób wykonania:
wszystko zmiksować blenderem i schłodzić w lodówce. 
Smacznego :)

całość: 1294 kcal
1 porcja: 258 kcal

6 komentarzy:

  1. Pięknie wygląda, a pewnie jeszcze lepiej smakuje. Prosty przepis, a tyle radości z jedzenia! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Brzmi świetnie a kolor oszałamiający :)

    OdpowiedzUsuń
  3. ależ energetyzujący kolor!
    i wspaniały smak.

    OdpowiedzUsuń
  4. sliczny kolor, a smak na pewno pyszny:)

    OdpowiedzUsuń

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails