24 lipca 2011

Klopsiki ze szpinakiem i cukinią

Składniki:

  • 1 cukinia
  • garść szpinaku
  • 50 g sera feta
  • 3 łyżki otrębów
  • 1 jajko
  • sól, pieprz
Sposób wykonania:
Cukinię zetrzeć na tarce, przełożyć na sito i posolić. Odstawić, aby sok puścił. Następnie wszystkie składniki połączyć i smażyć na oliwie z oliwek. 
Smacznego :)

3 komentarze:

  1. Z wielką chęcią bym ich skosztowała :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Bardzo smakowita propozycja obiadowa;)

    OdpowiedzUsuń
  3. wyglądają pysznie :)
    ostatnio też robiłam wegetariańską wersję mięsnego dania, tylko nie klopsików, a burgerów. i również z cukinii, ale drugim składnikiem była kasza jaglana.
    zapraszam do siebie!
    www.emmagotuje.blogspot.com
    www.inspiracjenasniadanie.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails