05 kwietnia 2013

Jajka nadziane z patelni

 Składniki:

  • 3 jajka
  • pęczek szczypiorku 
  • 3-4 plasterki szynki 
  • 2 łyżeczki majonezu 
  • bułka tarta
  • 1 łyżka masła
  • sól
  • pieprz 
Sposób wykonania:
Jajka ugotować, jeszcze w skorupce przeciąć na pół. Wydrążyć ze skorupek jajka i pokroić w drobną kostkę. 
Jajka połączyć z posiekanym szczypiorkiem, majonezem, szynką i przyprawami. 
Gotową masę napełniać skorupki i odbijamy na bułce tartę rozsypanej na talerzu. Smażymy na maśle chwilę. 
Smacznego :)

3 komentarze:

  1. bardzo apetycznie wyglądają te jajka

    OdpowiedzUsuń
  2. fajne jaja , z patelni pewnie jeszcze lepiej smakują ;d pyszny pomysł ;)

    OdpowiedzUsuń

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails